Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین دشتی روز سه‌شنبه در مصاحبه با خبرنگاران با بیان اینکه امسال جشن نیکوکاری به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد، افزود: این جشن به صورت نمادین روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۳ و ۱۴ اسفندماه در پایگاه ها و مساجد منتخب در نقاط مختلف استان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۲۲۰ پایگاه ثابت و سیار در نقاط مختلف استان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری در نظر گرفته شده است، اظهارکرد: جمعه ۱۵ اسفندماه نیز در تمامی مصلاهای نماز جمعه استان کمک‌های مردم جمع‌آوری خواهد شد.

وی بیان کرد: برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه کارتخوان‌های لازم برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری تامین شده و جای هیچ گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی در دوران شیوع کرونا اضافه کرد: با همکاری مردم نیکوکار استان و استفاده از ظرفیت دیگر نهادها همچون آموزش و پرورش امسال نیز شاهد شور همدلی و نوع‌دوستی در کمک به خانواده‌های نیازمند خواهیم بود. 

 مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اعلام روش‌های مشارکت مردم در این پویش خیرخواهانه، ادامه داد: با همکاری آموزش و پرورش امسال تمهیدات لازم برای شرکت دانش‌آموزان در جشن نیکوکاری از طریق نرم‌افزار شاد اندیشیده شده است.

دشتی گفت: خیران و مردم نیک‌اندیش اردبیلی می‌توانند از طریق کد آنی‌پرداخت #۰۴۵*۸۸۷۷* و یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۱۹۹۵۲۲۲۱۴ نزد بانک ملی به نام کمیته امداد استان اردبیل، کمک‌های نقدی خود را در آستانه سال نو به دست فقرا و محرومان جامعه برسانند.

او  با بیان اینکه خیرین می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ارتباط مردمی ۳۰۰۰۳۳۳۳۴۵ با ارسال پیامک در شادی مددجویان سهیم شوند، افزود: پس از ارسال پیامک، امدادگران کمیته امداد در اسرع وقت با نیکوکاران تماس گرفته و راهنمایی‌های لازم را درباره نحوه یاری رسانی ارائه می‌کنند.

وی استفاده از دستگاه‌های خودپرداز بانکی را از دیگر روش‌های غیرحضوری مشارکت مردم در "جشن نیکوکاری" عنوان  کرد و گفت: مردم و خیرین با مراجعه به وب‌ سایت emdad.ir نیز می‌توانند به سادگی کمک‌های خود را در اختیار خانوارهای تحت حمایت و دیگر افراد نیازمند جامعه قرار دهند.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۱ هزار خانوار تحت حمایت در استان اردبیل همچنان نیازمند یاری بیش از پیش نیکوکاران هستند، اظهارکرد: مردم همچنین از طریق اپلیکیشن "سکه" می‌توانند به یاری محرومان جامعه بشتابند. 

وی با بیان اینکه تمامی کمک‌های مردمی در اسرع وقت به دست خانوارهای تحت حمایت و نیازمند خواهد رسید، بیان کرد: کمک‌های غیرنقدی نیکوکاران هم به صورت ضدعفونی شده و با بسته‌بندی بهداشتی در بین خانوارهای نیازمند و تحت حمایت توزیع خواهد شد تا در آستانه سال نو نیازهای اساسی آنها تامین شود.

به گزارش ایرنا، خیرین استان اردبیل پارسال بیش از ۶۰ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی به نیازمندان در "جشن نیکوکاری" کمک کردند.

۴۱ هزار و ۱۶۲ خانوار با جمعیت ۸۶ هزار و ۱۲۷ نفر در استان اردبیل تحت پوشش کمیته امداد هستند.

برچسب‌ها روز احسان و نیکوکاری مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز احسان و نیکوکاری مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی روز احسان و نیکوکاری مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی اردبیل اخبار کنکور استان اردبیل جشن نیکوکاری کمک های مردم کمیته امداد تحت حمایت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۸۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: کسانی که شعار زن و زندگی سر می دادند، موی دختران دانشجو را بر دست می‌گیرند و در کف خیابان می‌کشند و لگد مال می‌کنند، اساتید دانشگاه‌ها را از دانشگاه محروم می‌کنند و دوربین های خبرنگاران را از بین می‌برند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسکر پیش از ظهر امروز_شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در مراسم سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و یادواره شهدای طلبه و روحانی شهرستان ورامین که در مسجد صاحب الزمان برگزار شد، اظهار کرد: در دنیا چیز خوبی پیدا نمی‌کنید که اسلام آن را حرام کرده باشد، هر چیزی حرام باشد، مطمئناً مشکلاتی برای فرد و جامعه دارد، نمونه بارز آن بحث حجاب است که برای بانوان ارزش قائل شده است، حجاب سپر دفاعی برای زنان محسوب می‌شود.

وی در رابطه با فلسفه حجاب افزود: اسلام زن را اجتماعی می‌داند و زن باید در جامعه فعالیت کند و حجاب دیواری است که باعث می‌شود زن در آرامش باشد در جوامع غربی رعایت نکردن حجاب، باعث می‌شود حریم خانواده و بنیان خانواده از بین برود.

تولیت آستان مقدس حصرت عبد العظیم حسنی (ع) خاطرنشان کرد: بعد از رحلت حضرت محمد (ص)، پیامبر دیگری نبود و وظیفه پیامبران را امامان معصوم بر عهده داشتندحضرت علی (ع) در دوره امامت خود همه این موضوعات را در دستور کار قرار می‌داد، حضور فعال در بازار داشت، در محله‌ها حضور پیدا می‌کرد و کمک حال افراد ضعیف بود و همه رسالت‌های پیامبر را در جامعه اجرا می‌کرد.

حجت الاسلام قاضی عسکر بیان کرد: قیام امام حسین علیه السلام قبل از اینکه حسینی باشد، قیام حسنی بود و ادامه دهنده راه امام حسن مجتبی علیه السلام بود، زیرا در آن زمان شرایط به گونه‌ای بود که این قیام امام حسین (ع) به کربلا منجر می‌شود، امامان ما با توجه به شرایط تصمیم گیری و اقدام می‌کردند و مشکلات مردم را رفع می‌کردند.

وی در ادامه تصریح کرد: امام صادق علیه‌السلام در آن زمان بیش از ۴ هزار نفر شاگرد داشت، با درایتی که داشت توانست دین اسلام را ترویج دهد، امام صادق علیه‌السلام در تربیت شاگرد دقیقاً رسالت حضرت محمد (ص) را به کار بست.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) گفت: امام صادق (ع) در تربیت شاگردان خود دقت می‌کرد، شاگرد سخنور، با دانش و خلاق تربیت می‌کرد، شاگردانی که پاسخگو باشند تا در مقابل مباحث مردم جواب شفاف و منطقی ارائه دهند.

حجت الاسلام قاضی عسکر در ادامه یادواره شهدای طلبه و روحانی بیان کرد: امام صادق علیه‌السلام در مقابل حاکمان آن زمان با اقتدار برخورد می‌کرد، از احادیثی استفاده می‌کرد که باعث می‌شد اقتدار امامت بیشتر شود، اسلام دین زیبایی‌ها و بسیار بزرگ است، باید اسلام درست تبیین شود، باید احادیث به درستی به جوانان تبیین شود.

وی با بیان اینکه دشمن جوانان کشور را هدف قرار داده است، تاکید کرد: احادیث و مباحث دینی را به درستی تبیین کنید، دنیا در حال تغییر است و اسلام در حال گسترش است، امروز مردم دنیا در کشورهای استکباری از مباحث اسلامی استفاده می‌کنند و از مردم مظلوم فلسطین در مقابل اسرائیل دفاع می‌کنند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی خاطرنشان کرد: کسانی که شعار زن و زندگی سر می‌دادند، موی دختران دانشجو را بر دست می‌گیرند و در کف خیابان می کشند، اساتید دانشگاه‌ها را بخاطر حمایت از فلسطین در دانشگاه محروم می‌کنند و دوربین‌های خبرنگاران را از بین می‌برند، این همان جامعه‌ای است که شعار حمایت از زنان جامعه کشور ما را داشت، بیایید مشکلات و موضوعات را به درستی تبیین کنید و چهره واقعی غرب را به مردم نشان دهید.

منبع: فارس

کد خبر 750489

دیگر خبرها

  • واریز ۲هزار و ۳۰۰میلیارد تومانی به دهیاری‌ها
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • عیدی: حیف شد 3 امتیاز از دستمان رفت
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • عیدی علیه آبی‌ها در بازی سرنوشت‌ساز
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است